Treffimokat.fi - hauskimmat, kamalimmat ja noloimmat mokat ja tapahtumat treffeiltä

Uusimmat treffit ja nettitreffit

Tuleeko mieleen omia kommelluksia? Käy kirjoittamassa tarinasi!

8
(12 ääntä)

Pilkka ja oma nilkka

Ensimmäisillä treffeillämme olimme syömässä ravintolassa ja minä olin tottakai tyylikkäästi myöhässä. Aikamme juteltuamme meinasi tulla surullisenkuuluisa nolo hiljainen hetki. Pakkohan se oli jotain keskusteltavaa keksiä.

Aloin puhua autoista. Parkkipaikalle ilmestyi samaan aikaan vuoden -04 Volvo ja sieltä nuosi nuorehko mieshenkilö. Aloin paapattamaan, kuinka siinä ollaan taas tultu isin autolla elvistelemään kavereille ja tyttöjä liehittelemään.

Illallisen päätteeksi siirryimme parkkipaikalle ja kuinka ollakaan tämä haukkumani auto oli treffikumppanini ja kaiken lisäksi se nuorehko mies oli hänen veljensä, joka oli lainannut autoa hetkeksi. Loppujen lopuksi nauroimme yhdessä tapahtuneelle, kun nolona anteeksi pyytelin. Naurun lomassa tietysti minulta pääsi pieru ja sekös se sai vielä enenmmän nauramaan. Pierun vanavedessä vapauteen pääsi myös hapokasta liejua, jonka haju oli veretseisauttavaa. Alushousujen jälkeen kastui lahje ja tunsin kuinka sandaaleihin ja sukkiin hiipi ravinteikasta lietettä. Se oli elämäni noloin hetki ja olisin halunnut vajota maan alle.

Kaikkensa sitä tekee rakkauden tähden. Nyt ollaan oltu 4 vuotta yhdessä.


Kirjoittanut nimimerkki kesa veskinen lomalla (keski-ikäinen nainen)

15.4.2015

40
(48 ääntä)

Kaunis kesäilta

Latasin Tinderin. Olen parhaat vuoteni ohittanut kaljuuntuva läski, mutta matchasin OK-näköisen muikkelin kanssa ja viestittelimme parin päivän ajan. Keräsin itseni ja pyysin muikkelin treffeille. Muikkeli suostui ja jo seuraavana iltana tapasimme muuan japanilaisessa ravintolassa. Hän oli livenä todella valloittava niin verbaaliselta anniltaan kuin ulkonäöltäänkin. Ilta eteni riemukkaasti, söimme hyvin ja joimme sakea. Lopulta hän ehdotti, että menisimme minun luokseni jatkamaan iltaa. Suostuin kovaa.

Lähdimme kulkemaan kohti kotiani kesäillan punertavan auringonlaskun värjätessä kaupungin romanttiseksi. Saavuimme kotini terassille, missä tilanne eteni vaivihkaa muhinoinniksi. Kaljusta läskeydestäni johtuen en ollut ollut tällaisissa toimissa pitkään aikaan, joten olin kovin innoissani. Aivan kovin innoissani.

Äkkiä muikkeli katsoi kauhistuneena olkani yli ja kysyi "Öö, yök, mikä toi on?". Käännyin ja näin toverini: tennispallon kokoisen rupikonnan, joka oli asustellut pihani nurkissa jo vuosia. Selitin muikkelille, että rupikonna on aivan harmiton ja oikeastaan tosi hyvä tyyppi. Se syö koppakuoriaiset ynnä muut terassin läheisyydestä. Muikkeli käveli konnan luo, pysähtyi, tuijotti minua intensiivisen uhkaavasti silmiin ja vittu liiskasi konnan jalallaan. Ensin hiljennyin järkytyksestä, minkä jälkeen kirosin naista huutaen. "Miks sä teit noin?!", puuskutin epäuskoisena. Hän selvästi pelästyi reaktiotani ja sopersi, että halusi saada minut suuttumaan, jotta olisimme harrastaneet jonkinlaista "kuumaa vihaseksiä". Menin sanattomaksi ja koitin prosessoida tapahtunutta. Käskin hänen painua helvettiin pihaltani, hän suuttui ja aloimme molemmat huutaa toisillemme ikävyyksiä. Nappasin pihan vesiletkun käteeni ja vettä ruiskuttaen sain huutavan konnanmurhaajan pois pihaltani. Parinkymmenen minuutin kuluttua nainen kuitenkin palasi - paidatta - repimään aidastani lautoja irti. Soitin poliisit, poliisi saapui ja nainen pääsi säälittävän itkuesityksen myötä tilanteesta kuin koira veräjästä ja lähti.

Hautasin rupikonnan ja poistin Tinderin.


Kirjoittanut nimimerkki timo jutilan maksa (aikuinen mies)

30.3.2015

14
(18 ääntä)

Outoa vessapiilosta

Nämä eivät ole omat treffini, mutta päädyin kiusallisesti osallistumaan kuitenkin. Opiskeluaikoina soluasunnossa asuessani kämppikseni oli kutsunut nettitreffeiltä miesvieraan kylään, siivosimme asunnon kuntoon, laitoimme naposteltavaa, ja sovimme että treffejen ajaksi lukkiudun piiloon omaan huoneeseeni, jotta he voisivat rauhassa tutustua toisiinsa.

Miehen saapuessa heillä (ovenläpi kuultuna) tuntui menevän ihan hyvin, joten jatkoin omia puuhastelujani. Jossain vaiheessa iltaa ihmettelin sitten kun on niin kovin hiljaista, mutta en ajatellut sitä sen enempää. Sitten joku koputtelikin jo oveeni.

Kämppäkaverini treffikumppani seisoi oven takana, ja kysyi että voinko pitää hänelle hetken seuraa kun bussi lähtee vasta tunnin päästä ja oma kämppikseni oli piiloutunut vessaan. Hän oli miehen kertoman mukaan jo puolen tunnin verran vessassa kikatellut ja kuiskinut oven läpi vitsejä. Kaikista pyynnöistä huolimatta kuitenkin kieltäytynyt tulemaan ulos.

Pidin miehelle seuraa, hän vaikutti mukavalta, mutta sitä kiusallisemmaksi tilanne ei olisi enää mitenkään voinut mennä. Istuimme molemmat hiljaa odottaen että hänen bussinsa lähtee, kummallakaan ei ollut mitään sanottavaa. Hiljaisuuden rikkoi ainoastaan se että kämppis (joka muuten jaksoi sinnikkäästi istua sen tunnin vessassa) huudahteli välillä "vitsikkäitä" kommentteja oven takaa.

Miehen lähdettyä kämppikseni tuli taas esiin, mitään järkevää syytä käyttäytymiselle en saanut, mutta luulen että häntä vähän ujostutti, vaikka olikin hyvin räväkkä persoona muuten. Miestä ei sen koommin enää meillä näkynyt, mikä on toki ihan ymmärrettävää.


Kirjoittaja on nuori aikuinen nainen

4.8.2014