Treffimokat.fi - hauskimmat, kamalimmat ja noloimmat mokat ja tapahtumat treffeiltä

26
(34 ääntä)

Treffit Bile-Danin kanssa

On ollut hauska seurata Bile-Danista tullutta some-kohua. Olen joskus itse saanut kunnia käydä Bile-Danin kanssa treffeillä (vaikken varmaan olekaan kuin korkeintaan 7 tai 8). Ajattelin nyt kantaa korteni kekoon ja kertoa millaista on olla treffeillä pitelemättömän kuuman Bile-Danin kanssa.

Treffeistä on aikaa jo useampi vuosi. Luulen, että Juhla-Daniel tuskin enää muistaa minua ollenkaan, sillä hänellä on jo varmasti ollut meidän treffien jälkeen naisia niin paljon kuin sielu lystää. Meidän tapaamisemme sai joka tapauksessa alkunsa Porvoon Sohossa. Olin itse viettämässä lauantai-iltaa muutaman kaverini kanssa. Istuskelimme jakamassa kuulumisia kaikessa rauhassa, kunnes huomasimme, että sisään paukkasi kovaan äänen naureskeleva muutaman nuoren miehen kopla. Illan edetessä yksi näistä miehistä käveli itsevarmana pöytäämme, pyysi tiivistämään ja istui joukkoon. Emme olleet ensimmäiset naiset, joita miesporukan jäsenet lähestyivät, ja eleistä ei jäänyt epäselväksi, että nyt ei välttämättä oltu etsimässä kovin vakituista koloa. Puhuimme jonkin aikaa Danieliksi esittäytyneen miehen kanssa. Lyhyen ajan jälkeen Daniel kertoi, että hänen pitäisi mennä ystäviensä pariin, muttei suostuisi jättämään kaltaisiamme “laatu daameja” ennen kuin hän olisi saanut jonkun puhelinnumeron. Olin porukkamme ainoa sinkku, ja vaikka hävettää tunnustaa, niin Daniel vaikutti ihan söpöltä. Annoin oikean numeroni.

Seuraavana päivänä puhelimeni soi, eikä soittaja ollut kukaan puhelimeni kontakteista. Arvailin puhelinmyyjän ja eilisen itsevarman herrasmiehen välillä. “No moi… Totaa hei DANIEL täällä oliks se Anna?”, soittaja oli arvauksistani jälkimmäinen (eikä nimeni ollut Anna, mutta aika lähelle osui).

Lopulta löysin itseni vajaan viikon päästä odottelemassa kelloani vilkuillen erään kahvilan edustalla. Daniel saapui jokusen minuutin myöhässä vähän hengästyneen oloisena kädet taskussa kävellen. Tervehdimme ja hän nojautui heti vähän kiusallisen tuntuiseen halaukseen. Menimme kahvilaan ja hän halusi ostaa meille juotavat. Muutaman alkukohteliaisuuden jälkeen jutut pyörivät joko hänen kertomuksissaan omista ryyppyreissuistaan tai bodausharrastuksestaan, tai sitten hän kyseli minusta esimerkiksi paljonko painan tai millaisia (ja miten kireitä) vaatteita käytän arkena. Kun kahvit oli juotu ja tyhjiä kuppeja pyöritelty käsissä tarpeeksi kauan, hän alkoi ehdotella jatkoja hänen luonansa, tai olisi kuulemma minunkin luonani käynyt. Mainitsin jotain tekosyitä ja päätimme lähteä omille teillemme. Sama iltana ja seuraavana päivänä sain puhelimeeni useampia viestejä, jotka yleensä päättyivät silmäniskuhymiöön. Sovimme lopulta viesteillä, että emme ehkä sovi kovin hyvin yhteen, ja että hymyillään kun tavataan.


Kirjoittanut nimimerkki Bile-Anna (nuori aikuinen nainen)

4.8.2015

Muita treffitarinoita, joista voisit pitää

-7
(11 ääntä)

Treffeillä "Jennin" kanssa

Tapasin elämäni rakkauden eräänä kauniina kesäpäivänä konsertissa. Koko elämäni muuttui sinä päivänä! olin hieman kännissä koska kaverini ja minä joimme niin paljon ja pidimme hauskaa. Yhtäkkiä sydämeni löi tuhatta ja sataa. Näin yhtäkkiä väkijoukossa Jenni Vartiaisen, tuon lumoavan kauniin naisen! minun oli kiirehdittävä hänen luokseen pyytämään edes nimmaria ja kuvaa, mutta en uskaltanut se tuntui liian nololta etenkin kun toiset fanit jo piirittivät Jenniä. Lopulta pyysin että kaverini menisi jututtamaan Jenniä, koska fanilauma ajettiin/lähti pois ja huomasimme että Jenni jäi yhteen nurkkaan yksin hakemaan jotakin. Kaverini ei ollut niin kännissä kuin minä, joka en pystynyt edes seisomaan heilumatta. Kaverini lähestyi Jenniä, näin kaukaa kun he juttelivat vaikka näkö ajoittain sumeni. Sitten kaverini palasi luokseni ja en enää muista mitä kaverini sanoi. Muistin vain Jennin kauniit kädet ja hymyn joita en saanut mielestäni. Muisti alkoi pätkiä ja seuraavana päivänä heräsin ja muistin edelleen miten kaunis Jenni oli! minun oli aivan pakko katsoa Jennin Fb ja oliko siellä suhdestatus varattu. Toivoin ettei Jenni olisi varattu, paitsi varattuna minulle. Tietysti kaikki kauniit naiset ovat aina varattuja, ajattelin! kaverini toi minulle Seiskan josta luin että Jenni saattaisi jo deittailla toista miestä. Sinne meni sekin kaunotar!! sitten kaverini antoi minulle lapun jossa oli jonkun Hildan numero, kaverini yritti selittää että nainen ei ollutkaan Jenni ja että minä olin vain niin kännissä että näin Jenni Vartiaisen joka puolella. Konsertissa tavattu nainen oli eri, olin vain luullut häntä Jenniksi. Kyse oli toisesta naisesta! ja enhän minä tietenkään kehdannut enää treffeistä kieltäytyä, niin otin yhteyttä Hildaan Facebookissa ja sovimme treffit. Tosin en enää tiennyt minkä näköinen nainen olisi vastassa ja ajattelin mitä tästäkin kännisekoilustani tulee. Pelkäsin jos olin sopinut treffit jonkun kaamean akan kanssa. Kunnes treffeillä huomasin että nainen on aivan ihana vaikka hän ei ollutkaan Jenni Vartiainen!


Kirjoittanut nimimerkki Jennihullumies (nuori aikuinen mies)

3.8.2015

4
(8 ääntä)

Upealta näyttää

Nettitreffien mies skannasi minut ensinäkemällä päästä varpaisiin ja takaisin huuliaan suipistellen ja sanoi, että upealta näyttää. Oli hieman päällekäyvää, mutta panin sen jännityksen piikkiin. Muutamaa ihan mukavasti sujunutta tuntia myöhemmin hän esitteli minulle listan siitä, mitä minun pitäisi itselleni tehdä: muun muassa piikkikorot, lyhyt hame, rakennekynnet, hiustenpidennykset ja reilusti enemmän meikkiä, ja sainkin hyvän käsityksen asiasta seuraamalla hänen katsettaan, joka puolestaan skannasi kadulla kulkevaa parikymppistä perjantai-illan baarikansaa. Hän kertoi minulle päivällislautasten yli yksityiskohtaisesti, mitä kajal on ja miten se maalataan, ja varmisti useamman kerran, että eihän minulla vain ollut piilossa tatuointeja eikä tapanani ollut oleskella auringossa. Minä olin vähän häkeltynyt, joten hän selitti minulle tyhmälle vertauskuvin, että hänen iässään (yli viisikymppinen - kahdesti eronnut - ja minä vähän alle 40) hän halusi heti Ferrarin eikä hänellä ollut aikaa eikä halua ruveta rakentamaan luksusautoa, mutta minun kohdallani tekisi poikkeuksen, jos toimisin nopeasti.

Miehellä tuntui olevan tuossa ravintolassa liikkeellä paljon tuttuja. Hän esitteli minut kaikille ja joka ikisellä kerralla muisti tähdentää, että "hänen isänsä on insinööri". Loppuillasta olin jo aikamoinen hoomoilanen, kun en millään uskonut, millaiseen seuraan olin joutunut, ja sain sitten oppitunnin myös käyttäytymisessä.

Meillä osoittautui olevan yhteisiä tuttuja, joten kuulin myöhemmin miehestä kaikenlaista mielenkiintoista. Naisystävät eivät tunnu olevan pysyvää lajia, ja miehellä onkin ollut ilmoitus eräällä maksullisella treffisivustolla niin kauan kuin sellainen on ollut olemassa. Mies itse vain ei vanhene ollenkaan - tiedän, että hän on syntynyt vuonna 1951, mutta profiilissa seisoo selvästi ikänä 50. Ehkä minä vain en ymmärrä tuota matematiikkaa, kun en ole insinööri.


Kirjoittanut nimimerkki vähänalle40 (keski-ikäinen nainen)

17.7.2015