Treffimokat.fi - hauskimmat, kamalimmat ja noloimmat mokat ja tapahtumat treffeiltä

Parhaat treffit ja nettitreffit

Tuleeko mieleen omia kommelluksia? Käy kirjoittamassa tarinasi!

Yhdet treffit ovat nolottaneet jo pitkään. Toivottavasti kirjoittaminen helpottaisi...

Olin ensitapaamisella, jotka oli romanttisesti mäkkärissä. Minulla on joskus tapana jännittää niin, että vatsani tulee kipeäksi, eikä mäkkärin suklaapirtelö tuntunut ainakaan helpottavan. Yritin ajatella, että jännitysperhosiahan tässä vain vatsassa lentelee, eikä mitään vakavampaa.

Pikkuhiljaa tunsin kuitenkin, kuinka paine alkoi kasvaa suolistossani. Treffeille ei näkynyt loppua, vaan kumppanilla juttua riitti ja riitti, vaikka salaa toivoin, että pääsisin hänestä eroon ennenkuin nolaan itseni. Jostain syystä pidin vessaan menoa niin nolona, etten kehdannut mennä ajoissa. Ihan kuin toinen olisi muka arvannut, että vessareissun syynä olisi ollut epäromanttinen suolipaineiden tasaus.

Kun olin yrittänyt pidätellä näitä vatsassa lenteleviä "perhosia" sisälläni kyllin kauan, väistämätön tapahtui pinnistelyistäni huolimatta (tai niiden takia) ja päästin ilmoille reilun pöräyksen. En ole eläissäni hävennyt niin paljoa ja toivoin, että olisin kuollut siihen paikkaan.

Lähdin välittömästi varoituslaukauksen jälkeen saniteettitiloihin kiusaantunut hymy kasvoillani. Vessan ovella tajusin vielä tarvitsevani poletin kassalta, ja jouduin menemään takaisin pyytämään sellaista. En voinut ajatella muuta kuin treffikumppanini katsetta selässäni ja mitä hänen päässään mahtoi pyöriä, kun jouduin odottamaan hetken kassalla, että myyjä kerkisi antaa minulle vessapoletin.

Vessaan päästyäni jatkoin heti paineen tasausta, jonka aikana kasvoni kuitenkin valahtivat valkoisiksi (tai siltä se tuntui) kun tunsin housuissani, että ilmavirran lisäksi alushousuihini virtasi myös se kuuluisa lusikallinen. Laskin housujani ja istahdin pöntölle (kuten olisi kannattanut tehdä jo vähän aiemmin) ja näköhavaintojen perusteella olisi voinut ajatella äsken ryystämäni pirtelön valahtaneen suoraaan lävitseni... Koitin korjata vahinkoa sen verran kuin vessapaperilla oli korjattavissa, mutta väistämätön tosiasia oli, että olin niin sanotusti paskonut housuuni sen lisäksi, että olin juuri aiemmin pieraissut kuuluvasti ensitreffeillä ensituttavuuden edessä.

Jostain syystä tuntui, että aiempi hermostuneisuus haihtui (varmaankin adrenaliinin takia) ja pystyin ajattelemaan melko selkeästi. Punnitsin hetken vaihtoehtoja, mutta totesin pelin olevan pelattu ja kiitin luojaani, ettei puhelinnumeroita tai muutenkaan tarkempia tietoja oltu vielä keritty vaihtaa. Vedin muutamalla vessapaperin suikaleella kuorrutetut alushousut ja farkut takaisin jalkaani, marssin ulos vessasta, sanoin tomerasti treffikumppanille, että minun täytyi lähteä, ja poistuin ravintolasta koittaen kävellä normaalin näköisesti.

En itse ollut yhteydessä enää tapaamaani henkilöön, eikä yllätys yllätys hänestäkään enää mitään kuulunut. Luojan kiitos emme ole muutenkaan törmänneet.


Kirjoittaja on nuori aikuinen nainen

2.3.2013

40
(48 ääntä)

Kaunis kesäilta

Latasin Tinderin. Olen parhaat vuoteni ohittanut kaljuuntuva läski, mutta matchasin OK-näköisen muikkelin kanssa ja viestittelimme parin päivän ajan. Keräsin itseni ja pyysin muikkelin treffeille. Muikkeli suostui ja jo seuraavana iltana tapasimme muuan japanilaisessa ravintolassa. Hän oli livenä todella valloittava niin verbaaliselta anniltaan kuin ulkonäöltäänkin. Ilta eteni riemukkaasti, söimme hyvin ja joimme sakea. Lopulta hän ehdotti, että menisimme minun luokseni jatkamaan iltaa. Suostuin kovaa.

Lähdimme kulkemaan kohti kotiani kesäillan punertavan auringonlaskun värjätessä kaupungin romanttiseksi. Saavuimme kotini terassille, missä tilanne eteni vaivihkaa muhinoinniksi. Kaljusta läskeydestäni johtuen en ollut ollut tällaisissa toimissa pitkään aikaan, joten olin kovin innoissani. Aivan kovin innoissani.

Äkkiä muikkeli katsoi kauhistuneena olkani yli ja kysyi "Öö, yök, mikä toi on?". Käännyin ja näin toverini: tennispallon kokoisen rupikonnan, joka oli asustellut pihani nurkissa jo vuosia. Selitin muikkelille, että rupikonna on aivan harmiton ja oikeastaan tosi hyvä tyyppi. Se syö koppakuoriaiset ynnä muut terassin läheisyydestä. Muikkeli käveli konnan luo, pysähtyi, tuijotti minua intensiivisen uhkaavasti silmiin ja vittu liiskasi konnan jalallaan. Ensin hiljennyin järkytyksestä, minkä jälkeen kirosin naista huutaen. "Miks sä teit noin?!", puuskutin epäuskoisena. Hän selvästi pelästyi reaktiotani ja sopersi, että halusi saada minut suuttumaan, jotta olisimme harrastaneet jonkinlaista "kuumaa vihaseksiä". Menin sanattomaksi ja koitin prosessoida tapahtunutta. Käskin hänen painua helvettiin pihaltani, hän suuttui ja aloimme molemmat huutaa toisillemme ikävyyksiä. Nappasin pihan vesiletkun käteeni ja vettä ruiskuttaen sain huutavan konnanmurhaajan pois pihaltani. Parinkymmenen minuutin kuluttua nainen kuitenkin palasi - paidatta - repimään aidastani lautoja irti. Soitin poliisit, poliisi saapui ja nainen pääsi säälittävän itkuesityksen myötä tilanteesta kuin koira veräjästä ja lähti.

Hautasin rupikonnan ja poistin Tinderin.


Kirjoittanut nimimerkki timo jutilan maksa (aikuinen mies)

30.3.2015

27
(43 ääntä)

Nettitreffisivujen satoa

Ei ehkä varsinainen treffimoka, mutta pakko päästä avautumaan. Nimeltämainitsemattomia treffisivuja on tullut luettua ja silmiin pistää miten joka toinen nainen tuntuu kirjoittavan profiilitekstissään melkein sanasta sanaan samat latteudet.

"Suoraan sanottuna en kauheesti tämmösistä paikoista välitä, mutta pitäähän sitä nyt läpällä kokeilla!"

Antaa todella hyvän kuvan ja innostaa lähestymään, kun kättelyssä nostat itsesi kaikkien muiden säälittävien nettitreffailijoiden yläpuolelle.

"Oon huono kirjottaan itestä mut ota selvää jos kiinnostaa !"

Eli on helpompi kirjoittaa jokaiselle kysyjälle erikseen ne samat perusasiat?

"Huom! seksiseuran etsijät älkööt vaivautuko"

Riittää, että joku häiritsijä kerran lähettää tähän viittaavan viestin, niin nainen on valmis liittymään muiden saman huomautusten kirjoittajien klubiin kauhistelemaan heitä vilpittömiä naisia ahdistelevia tuhansia kauheita perus-miehiä.

"Baareista en ole sinua löytänyt..."

Deja vu. Luinko tämän profiilitekstin juuri äsken...

Ja tietysti kertomus täytyy aina aloittaa tyylikkäästi, "Jooh elikkäs oon tämmönen ...". Jos puhekielessä kerran käytetään täytesanoja, niin tottakai sitä näppäimistöäkin on pakko paukuttaa sen aikaa kun miettii mitä oikeasti kirjoittaa.

Oma profiilitekstini luonnollisesti on täydellinen.


Kirjoittanut nimimerkki anonyymi (nuori aikuinen mies)

23.2.2013