Treffimokat.fi - hauskimmat, kamalimmat ja noloimmat mokat ja tapahtumat treffeiltä

Äänestetyimmät treffit ja nettitreffit

Tuleeko mieleen omia kommelluksia? Käy kirjoittamassa tarinasi!

Yhdet treffit ovat nolottaneet jo pitkään. Toivottavasti kirjoittaminen helpottaisi...

Olin ensitapaamisella, jotka oli romanttisesti mäkkärissä. Minulla on joskus tapana jännittää niin, että vatsani tulee kipeäksi, eikä mäkkärin suklaapirtelö tuntunut ainakaan helpottavan. Yritin ajatella, että jännitysperhosiahan tässä vain vatsassa lentelee, eikä mitään vakavampaa.

Pikkuhiljaa tunsin kuitenkin, kuinka paine alkoi kasvaa suolistossani. Treffeille ei näkynyt loppua, vaan kumppanilla juttua riitti ja riitti, vaikka salaa toivoin, että pääsisin hänestä eroon ennenkuin nolaan itseni. Jostain syystä pidin vessaan menoa niin nolona, etten kehdannut mennä ajoissa. Ihan kuin toinen olisi muka arvannut, että vessareissun syynä olisi ollut epäromanttinen suolipaineiden tasaus.

Kun olin yrittänyt pidätellä näitä vatsassa lenteleviä "perhosia" sisälläni kyllin kauan, väistämätön tapahtui pinnistelyistäni huolimatta (tai niiden takia) ja päästin ilmoille reilun pöräyksen. En ole eläissäni hävennyt niin paljoa ja toivoin, että olisin kuollut siihen paikkaan.

Lähdin välittömästi varoituslaukauksen jälkeen saniteettitiloihin kiusaantunut hymy kasvoillani. Vessan ovella tajusin vielä tarvitsevani poletin kassalta, ja jouduin menemään takaisin pyytämään sellaista. En voinut ajatella muuta kuin treffikumppanini katsetta selässäni ja mitä hänen päässään mahtoi pyöriä, kun jouduin odottamaan hetken kassalla, että myyjä kerkisi antaa minulle vessapoletin.

Vessaan päästyäni jatkoin heti paineen tasausta, jonka aikana kasvoni kuitenkin valahtivat valkoisiksi (tai siltä se tuntui) kun tunsin housuissani, että ilmavirran lisäksi alushousuihini virtasi myös se kuuluisa lusikallinen. Laskin housujani ja istahdin pöntölle (kuten olisi kannattanut tehdä jo vähän aiemmin) ja näköhavaintojen perusteella olisi voinut ajatella äsken ryystämäni pirtelön valahtaneen suoraaan lävitseni... Koitin korjata vahinkoa sen verran kuin vessapaperilla oli korjattavissa, mutta väistämätön tosiasia oli, että olin niin sanotusti paskonut housuuni sen lisäksi, että olin juuri aiemmin pieraissut kuuluvasti ensitreffeillä ensituttavuuden edessä.

Jostain syystä tuntui, että aiempi hermostuneisuus haihtui (varmaankin adrenaliinin takia) ja pystyin ajattelemaan melko selkeästi. Punnitsin hetken vaihtoehtoja, mutta totesin pelin olevan pelattu ja kiitin luojaani, ettei puhelinnumeroita tai muutenkaan tarkempia tietoja oltu vielä keritty vaihtaa. Vedin muutamalla vessapaperin suikaleella kuorrutetut alushousut ja farkut takaisin jalkaani, marssin ulos vessasta, sanoin tomerasti treffikumppanille, että minun täytyi lähteä, ja poistuin ravintolasta koittaen kävellä normaalin näköisesti.

En itse ollut yhteydessä enää tapaamaani henkilöön, eikä yllätys yllätys hänestäkään enää mitään kuulunut. Luojan kiitos emme ole muutenkaan törmänneet.


Kirjoittaja on nuori aikuinen nainen

2.3.2013

16
(106 ääntä)

Nettitreffit ja nörtin kosto

Nämä olivat ensimmäisiä nettitreffejäni ja aikaakin tästä on jo useampia vuosia. Olin löytänyt (tai oikeammin poika löysi minut) eräältä nettitreffi-saitilta kirjoitusten perusteella ihan mukavan oloisen pojan. Asun pienemmällä paikkakunnalla, jolla valinnanvaraa ei liiaksi ole, niin joidenkin viestien jälkeen suostuin pojan ehdotukseen lähteä kahville, vaikka hän ei aivan täydeltä kympiltä tuntunutkaan.

Tällä pojalla (en tiedä pitäisikö sanoa poika vai mies, sen verran nuoria olimme molemmat, vaikka täysi-ikäisiä kuitenkin.) oli ainoan näkemäni kuvan perusteella hieman pyöreähköt kasvot, mutta hän kertoi harrastavansa säännöllisesti pyöräilyä ja satunnaiseti kaikenlaista muutakin urheilua. Ajattelin, että eihän jokaisen terveesti liikkuvan tarvi aivan langan laiha olla. Itse olen pitänyt kunnostani huolta, niin en aivan sillä saralla saamatonta miestä voisi hyväksyä!

Treffit sovittiin keskustan kahvipaikkaan keskellä päivää molempien vapaapäivänä. Saavuin itse paikalla hieman ennen sovittua aikaa, mutta menin jo kahvilan sisälle pöytään odottamaan. Siinä vaiheessa jännitti jo jonkin verran, kun arvaili, koskahan seuraava sisääntulija olisi oma nettitreffien deittini.

Lopulta odottamani henkilö saapuikin sisään. Tunnistin kasvot, mutta muuten ilmestys oli jotain aivan muuta kuin odotin. Hän oli selvästi ylipainoinen, ja jo vähän kauempaakin epäsiistin oloinen. Katseemme kohtasivat ja hän vain nyökkäsi nopeasti minua kohti ja paineli vauhdilla hakemaan itselleen kassalta juotavaa. Jäin vain suu auki pöytään. Olisin odottanut ainakin lyhyttä tervehdystä tässä vaiheessa! Jälkikäteen ajatellen tämä olisi pitänyt olla merkkini lähteä karkuun ja äkkiä.

Pojalla oli päällään retkeilytakin näköinen takki, jota hän piti koko ajan päällään ja auki. Sen alla oli kulahtanut t-paita. Ulkonäön perusteella hänen olisi voinut olettaa haisevan ainakin hieman hieltä, mutta sen sijaan hän oli varustautunut tapaamista varten laittamalla todella paljon partavettä. Poika vaikutti todella hermostuneelta, kun hän tuli pöytään istumaan ja alkoi jutella. Asiaa hänellä kyllä riitti, mutta en vain tajunnut lähes sanaakaan hänen koodausjutuistaan. Nyökyttelin kohteliaasti, mutta odotin vain, että juttu tulisi jonkinlaiseen luonnolliseen loppuun, että pääsisin lähtemään. Yhdessä vaiheessa poika lähti kiireellä vessaan mitään sanomatta ja tuli pian takaisin. Epäilen, että hän kävi lisäämässä partavettä, sillä tämän jälkeen hän tuoksui vielä entistäkin voimakkaammin siltä.

Kun aloin hetken kahviteltuamme ehdotella, että minun pitäisi varmaan lähteä, pojalta oli pahin jännitys jo tainnut laantua, ja hän ehdotti virnuillen, että seuraavalla kerralla voisimme tavata jo hänen tai minun luona. Sanoin vain olevani kiireinen lähiaikoina ja lupasin palata asiaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Samana päivänä hän lähestyikin minua sähköpostilla, kiitteli mukavasta tapaamisesta (hänen parhaat treffit vähään aikaan kuulemma), kehui ulkonäköäni ja kyseli koska seuraava tapaaminen hänen luonaan sopisi minulle. Vastasin vain, että hän ei ehkä ollut aivan sen tyyppinen mies, jota etsin nettitreffeillä, vaikka mukava olikin. Tämän jälkeen mitään ei enää kuulunut.

En tiedä onko vain sattumaa, mutta seuraavan kerran, jokusen viikon kuluttua, kun koitin päästä tähän ilmaissähköpostiini sisään, jota yleensä käytin nettitreffailussa viestittelyyn, ei salasanani enää toiminut. Mieleeni tuli heti, että onkohan aiempi treffikumppanini kostanut hakkeroimalla sähköpostini. En jäänyt kuitenkaan murehtimaan asiaa, sillä kyseessä oli onneksi vain anonyymi ilmaissäköposti juuri nettitreffikeskusteluja varten. Tämän jälkeen olen ollut hyvin tarkka koodausnörtiltä vaikuttavien miehien suhteen, vaikkei yhden perusteella saisikaan vetää johtopäätöksiä!


Kirjoittanut nimimerkki luumu (nainen)

3.2.2013

40
(48 ääntä)

Kaunis kesäilta

Latasin Tinderin. Olen parhaat vuoteni ohittanut kaljuuntuva läski, mutta matchasin OK-näköisen muikkelin kanssa ja viestittelimme parin päivän ajan. Keräsin itseni ja pyysin muikkelin treffeille. Muikkeli suostui ja jo seuraavana iltana tapasimme muuan japanilaisessa ravintolassa. Hän oli livenä todella valloittava niin verbaaliselta anniltaan kuin ulkonäöltäänkin. Ilta eteni riemukkaasti, söimme hyvin ja joimme sakea. Lopulta hän ehdotti, että menisimme minun luokseni jatkamaan iltaa. Suostuin kovaa.

Lähdimme kulkemaan kohti kotiani kesäillan punertavan auringonlaskun värjätessä kaupungin romanttiseksi. Saavuimme kotini terassille, missä tilanne eteni vaivihkaa muhinoinniksi. Kaljusta läskeydestäni johtuen en ollut ollut tällaisissa toimissa pitkään aikaan, joten olin kovin innoissani. Aivan kovin innoissani.

Äkkiä muikkeli katsoi kauhistuneena olkani yli ja kysyi "Öö, yök, mikä toi on?". Käännyin ja näin toverini: tennispallon kokoisen rupikonnan, joka oli asustellut pihani nurkissa jo vuosia. Selitin muikkelille, että rupikonna on aivan harmiton ja oikeastaan tosi hyvä tyyppi. Se syö koppakuoriaiset ynnä muut terassin läheisyydestä. Muikkeli käveli konnan luo, pysähtyi, tuijotti minua intensiivisen uhkaavasti silmiin ja vittu liiskasi konnan jalallaan. Ensin hiljennyin järkytyksestä, minkä jälkeen kirosin naista huutaen. "Miks sä teit noin?!", puuskutin epäuskoisena. Hän selvästi pelästyi reaktiotani ja sopersi, että halusi saada minut suuttumaan, jotta olisimme harrastaneet jonkinlaista "kuumaa vihaseksiä". Menin sanattomaksi ja koitin prosessoida tapahtunutta. Käskin hänen painua helvettiin pihaltani, hän suuttui ja aloimme molemmat huutaa toisillemme ikävyyksiä. Nappasin pihan vesiletkun käteeni ja vettä ruiskuttaen sain huutavan konnanmurhaajan pois pihaltani. Parinkymmenen minuutin kuluttua nainen kuitenkin palasi - paidatta - repimään aidastani lautoja irti. Soitin poliisit, poliisi saapui ja nainen pääsi säälittävän itkuesityksen myötä tilanteesta kuin koira veräjästä ja lähti.

Hautasin rupikonnan ja poistin Tinderin.


Kirjoittanut nimimerkki timo jutilan maksa (aikuinen mies)

30.3.2015